site banners content.png
 

Rushanette

De vrouw achter de camera

Ik kreeg mijn eerste fotocamera toen ik zestien was, en kom uit een familie van vrouwen die graag poseerden, dus ik maakte al snel foto’s. Mijn passie voor fotografie heeft zich tijdens mijn tiener jaren langzamerhand ontwikkeld en stond bekend bij familie en vrienden als fotograaf. Tijdens schoolopdrachten, familiefeestjes en in mijn vrije tijd was ik constant bezig met fotografie. Echter kwam Ik nooit op het idee om fotografie te gaan studeren, in een traditionele fotozaak zag ik mezelf nooit staan. Dat is wat ik toentertijd dacht dat “echte” fotografen deden. Het was gewoon een hobby en alles wat ik daarover wilde weten, vond ik op internet, al heb ik later wel cursussen gevolgd. Zelf ging ik na het behalen van mijn havo diploma, Human Resource Management studeren aan de UNA, maar merkte dat ik vakken als communicatie en gesprekstechnieken het leukste vond en het beste kon. Dus na het behalen van mijn Bachelor, besloot ik om me verder te verdiepen op dit gebied en ben ik Crossmediale Communicatie in Rotterdam gaan studeren. In 2017 heb ik fotografie serieus opgepakt in de vorm van mijn eigen onderneming genaamd Sass Visualz.

744e6c_9aaea8968194467fb85c6e814d773cd3~mv2.jpg
 
site banners content.jpg
 

IK WERK MET

marixanne tiff 20.jpg

ENTREPRENEURS

Ariela  (39 of 144).jpg

FREELANCERS

marixanne tiff 24.jpg

BRANDS + SMALL BUSINESSES

Heb je het gevoel dat je het allemaal alleen doet?

Je hebt een bedrijf om te runnen! Bespaar tijd en moeite door samen te werken met een ervaren persoon die zowel fotografie- als videografiediensten aanbiedt.

Heb je geen tijd of expertise?

Sass Visualz kan je helpen erachter te komen welke content jouw doelgroep zal aantrekken, zodat je jouw bedrijf op een natuurlijke en zelfverzekerde manier kunt promoten.

Een merk- of marketingcampagne lanceren?

Ik bied zo weinig of zo veel creatieve richting die nodig is voor jouw project, inclusief productieplanning en contentcreatie.

 
site banners content.png
 

Let's get to work