top of page

Yasss, get ready
to sass!

Hierbij bevestig ik onze Koffie & Content date!☕

Blokkeer een tijdstip in mijn agenda en maak je klaar voor een inspirerende sessie. Ik kijk ernaar uit om je te zien op de afgesproken datum en samen een kristalheldere contentstrategie te creëren. Vul het onderstaande formulier tijdig in, zodat we goed voorbereid zijn en we er samen een geweldige sessie van kunnen maken! 🚀

Start Hier

Cadeautje voor jou!

 Essentiële Tips en Tricks: Ontvang praktische adviezen en tips om je optimaal voor te bereiden op je shoot, zodat je er op je best uitziet en je zelfverzekerd voelt.

 Gids met Shotlist: Krijg een gedetailleerde shotlist zodat je precies weet welke beelden je moet vastleggen, wat helpt om de shoot gestructureerd en efficiënt te laten verlopen.

✔ Stapsgewijze Voorbereiding: Volg een overzichtelijk stappenplan dat je helpt bij elke fase van de voorbereiding, van het plannen van outfits tot het beheersen van zenuwen, voor een stressvrije en succesvolle shoot.

Fotografie Cheatsheet

Een handige gids om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer je camera eindelijk in manueel te beheren als een baas! En zelfverzekerd.

Posing like a pro! 

Ontdek de geheimen van zelfverzekerde poses en straal als nooit tevoren op foto's. Verander elke fotosessie in een onvergetelijk moment met deze gids voor natuurlijke en moeiteloze houdingen.

Zet je branding foto’s inLike a boss

Leer de kunst van het effectief inzetten van brandingfoto's om je merk te versterken. Deze gids biedt je creatieve ideeën en praktische tips om je visuele identiteit krachtig te presenteren .

Boost jouw zichtbaarheid met mijn content essentials

Shop Sass

Location

Verrijn Stuartlaan 30, 2282NS Rijswijk

Follow

  • Instagram
  • LinkedIn
  • TikTok

© 2024 made with love

bottom of page