top of page

Yasss, get ready to sass!

Hierbij bevestig ik jouw aankoop van een Branding Shoot met Sass Visualz op de locatie Verrijn Stuartlaan 30 in Rijswijk.

Plan alvast een bel afspraak met me in om de gewenste data en het moodboard te bespreken. Als we dit al hebben doorgenomen, kijk ik ernaar uit om elkaar op de vastgestelde datum voor jouw fotoshoot je te ontmoeten.

Cadeautje voor jou!

 Essentiële Tips en Tricks: Ontvang praktische adviezen en tips om je optimaal voor te bereiden op je shoot, zodat je er op je best uitziet en je zelfverzekerd voelt.

 Gids met Shotlist: Krijg een gedetailleerde shotlist zodat je precies weet welke beelden je moet vastleggen, wat helpt om de shoot gestructureerd en efficiënt te laten verlopen.

✔ Stapsgewijze Voorbereiding: Volg een overzichtelijk stappenplan dat je helpt bij elke fase van de voorbereiding, van het plannen van outfits tot het beheersen van zenuwen, voor een stressvrije en succesvolle shoot.

Fotografie Cheatsheet

Een handige gids om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer je camera eindelijk in manueel te beheren als een baas! En zelfverzekerd.

Posing like a pro! 

Ontdek de geheimen van zelfverzekerde poses en straal als nooit tevoren op foto's. Verander elke fotosessie in een onvergetelijk moment met deze gids voor natuurlijke en moeiteloze houdingen.

Zet je branding foto’s inLike a boss

Leer de kunst van het effectief inzetten van brandingfoto's om je merk te versterken. Deze gids biedt je creatieve ideeën en praktische tips om je visuele identiteit krachtig te presenteren .

Boost jouw zichtbaarheid met mijn content essentials

Shop Sass

Location

Verrijn Stuartlaan 30, 2282NS Rijswijk

Follow

  • Instagram
  • LinkedIn
  • TikTok

© 2024 made with love

bottom of page