site banners content (1).png
 

Content Bootcamp

Plan en creëer in slechts 2 dagen drie maanden aan content!

Contentcreatie hoeft niet moeilijk, tijdrovend of overweldigend te zijn. Als drukke ondernemer heb je misschien het gevoel dat je geen tijd hebt om je best te doen voor je klanten, familie EN om elke dag content te creëren en zichtbaar te zijn. MAAR je weet dat je content nodig hebt om je autoriteit en merkloyaliteit op te bouwen. Helaas is consistent zichtbaar zijn op meerdere platforms onmogelijk voor een eigenaar van een klein bedrijf zoals jij, toch?! WRONNGGGGGGG 

Het batchen van je content is de enige manier waarop je consistentie met jouw content kunt GARANDEREN.

De realiteit is dat je veel meer tijd verspilt aan het dagelijks creëren van content. Dit zorgt ervoor dat de impact van jouw boodschap sterk wordt verminderd. 

 
SV LAUNCH (16 of 149) (1).jpg

It's time to level up your  strategy

 

De Content Creation Bootcamp is ontworpen om je van overweldiging en frustratie naar helderheid en vertrouwen te geven in jouw content. Stel je eens voor dat je een systeem hebt voor het maken van content waarmee je tijd bespaart, klanten aantrekt en jou de vrijheid geeft om meer mensen van dienst te zijn met je business. Samen gaan we, tijdens de Content Batching Bootcamp, 2 dagen intensief aan de slag om genoeg content te genereren voor (minimaal) een kwartaal. Voorafgaand aan de bootcamp ontvang je een consultatie call en een aantal opdrachten, zodat we ons kunnen voorbereiden. Vervolgens zullen we ongeveer 7 uur lang werken aan het creëren en inplannen van jouw content. We plannen de content, inclusief captions, samen in op je gewenste CRM tool en VOILA.. Je bent zoet voor de komende 3 a 4 maanden!

What’s in it for you?

Een strategie call 

Voorbereidende opdrachten

Content plan

Inzicht in je content strategie 

Content Creatie (foto, video)

Lunch 

Voldoende content voor een kwartaal

Helderheid en vertrouwen in je content 

Tools voor het batchen en organiseren van je content

 

Jouw investering  € 444,- (ook in 2 termijnen van € 222,- aflosbaar)

 

I'm ready to shine!

arrow&v
Betaalingsvoorkeur

Thanks for submitting!