top of page
Untitled design (1).png

FAQ

Check, check, dubbel check

FAQ: FAQ

Wat trek ik aan tijdens een foto/video sessie?

Zorg voor nette kleding die goed past en aansluit op je foto concept. Check altijd van te voren of er gaatjes zijn en strijk je kleding voorafgaand aan de shoot. Let op dat je ondergoed aan hebt die niet al te veel opvalt. Voor het geval je kleding door schijnt. Check het liefst ook van te voren of dit het geval is. En neem voor worst case scenarios altijd een back-up outfit mee. 


In het geval van Branding sessie zou ik adviseren om kleding te dragen die aansluit op je branding imago en vooral kleding waarin je doelgroep je tijdens het verrichten van je diensten/producten in zou treffen.

Wordt er visagie geregeld?

Ja, deze kun je apart bij boeken.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Denk goed na voor het boeken van een sessie wat voor concept/ thema je wilt voor je sessie. Google een beetje en kijk ook op Pinterest voor inspiratie. Zo kunnen we sneller te werk gaan om je concept te visualiseren. Voor aanvang van elk sessie heb je al telefonisch contact gehad met mij om de voorbereidingen te bespreken. 


Voor aanvang van elk sessie ontvang je van mij een document toegestuurd ter voorbereiding. Voor de sessie hebben we tevens al een gesprek gehad waar we alle actiepunten bespreken. 

Wanneer en hoe maken we nader kennis?

Nadat je een boeking hebt geplaatst, een offerte hebt aangevraagd of een consultancy hebt aangeschaft kun je een gesprek inplannen in mijn online agenda. Hoe je dat doet lees je in de vervolgcommunicatie die dan ontstaat.

Wat gebeurt er met slecht weer? (als de foto’s buiten gewenst zijn)

Dan zullen we in overleg de fotosessie verplaatsen.

Moet er worden aanbetaald?

Alle sessies dienen volledig betaald te worden bij reservering.

Moet ik bij publicatie je naam noemen of door derden laten noemen?

Naamsvermelding is inderdaad verplicht.

Is het kennismakingsgesprek vrijblijvend?

Jazeker, het offertestadium is geheel vrijblijvend.

Werk je in heel Nederland?

Ja, ik werk in heel Nederland. Er wordt reiskosten in rekening gebracht voor sessies buiten Den Haag om.

bottom of page