Visual Solutions

Een goed verhaal is essentieel voor de branding van jouw business. Meestal denken wij bij een goed verhaal dat het vooral om tekst gaat. Maar tekst en beeld gaan juist hand in hand. Met authentieke en professionele beelden kun je het verhaal van jouw bedrijf op een visuele manier vertellen.

 
 

"Ik ben in 2018 begonnen met de pilot voor de Visual Solutions en ben sindsdien niet meer weggegaan!"

Ami i Abo Su Krul Beaty and Network Eevents

Branding Experience

Maak een blijvende indruk bij je potentiële klanten. Zakelijk maar wel persoonlijk. That's our style!

Authentieke en professionele bedrijfsportretten maken het verschil. Als ondernemer is het belangrijk dat je een mooie balans tussen een persoonlijke en deskundige uitstraling creëert. Met de juiste  fusie hiervan wek je de interesse en ook het vertrouwen op van je doelgroep. Dit leidt tot een gegarandeerde zakelijk succes. 

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij beeldmateriaal krijgt die jouw Visual branding ondersteunt en jou persoonlijk, herkenbaar en deskundig op de kaart zet. Bij Sass is het belangrijk dat de foto’s bij jouw passen als ondernemer en persoon.

Branding Video

Let’s make your story come to life!

Als bedrijf is het belangrijk om je vakkennis en deskundigheid te delen met je klanten. Hoe beter om dit te doen dan door je merkidentiteit via videobeeld te communiceren. 

Sass vertaalt de WHY van jouw business om tot een originele en creatieve video, waar je als ondernemer kunt laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

(V)isual (I)mpact (P)rogram

De VIProgram is dé oplossing voor de ondernemer die zijn zichtbaarheid in de markt op de juiste manier wilt vergroten. Sass helpt, jou graag om het juiste verhaal van jouw bedrijf te vertellen.


Dit program is gebaseerd op de Triple C filosofie Content, Coaching & Community. Samen gaan we ervoor zorgen dat je voor langere tijd visuele communicatie materiaal hebt die je off- en online kunt gebruiken.

Visual Call

Je wilt creatief aan de slag met de online zichtbaarheid van je business maar weet niet hoe ? 


Zit je soms met je handen in het haar en weet je even niet meer hoe je jouw visie naar beeld moet vertalen? En wil je in gesprek gaan met een sparringpartner die je op weg kan helpen met je visie vast te leggen? Don’t stress Sass has got your back! 


Tijdens een Visual Call gaan we samen meer helderheid brengen in je visie en komen we met passende oplossingen voor je visuele knelpunten. Na elke sessie ontvang je een Visual Advice Sheet met praktische advies en tips die je direct kunt toepassen in je business. 

 
verhuur studio

Studio Verhuur

Een betaalbaar en flexibel fotostudio waar je klanten en modellen kan ontvangen in een
professionele setting waar jij je thuis voelt. Gezellig, betaalbaar en professioneel.

Sass Studio

Sass Studio is dé ideale ruimte voor zowel hobbyisten, amateurs en professionals
Om in een relaxte sfeer hun creativiteit lekker los te laten lopen. Een foto-videostudio met voor ieder wat wils. Wij liggen aan de Van Ruysdaellaan 41. Het is goed te bereiken met openbaar vervoer (op 10 minuten lopen vanaf de tramhalte). Het is mogelijk om de fotostudio ex en inclusief fotografie/begeleiding en-of apparatuur te huren.
Een betaalbare Studio met uitstekende faciliteiten!

 
  • Instagram
  • Facebook

0625387733

van Ruysdaellaan 41 2264 TK Leidschendam Zuid-Holland

©2019 by Sass Visualz.