top of page
site banners content.png
Website Creatie: Welcome

Website Creatie € 550

Wil je een eenvoudige website maar heb je niet de kennis om deze zelf te maken? Don’t stress, Sass got your back! Met behulp van een thema wat goed aansluit bij jouw onderneming bouw ik een professionele website compleet aangepast aan jouw huisstijl.  Alle Sass Visualz sites hebben een menustructuur die ervoor zorgt dat bezoekers makkelijk en doelgericht kunnen navigeren. De website krijgt een mooie header, footer en maximaal 3 pagina’s exclusief de homepage. Wij garanderen een mooie website, die eenvoudig mobile friendly en responsive is. Hosting, domeinnaam, e-mailadres en SSL certificaat? Don’t sweat, ik regel het voor je!

Website Creatie: Text
site banners content (1).png
Website Creatie: Image

Een mooie website in 5 stappen

1. Inventarisatie

Nadat je akkoord geeft om te starten stuur ik een uitgebreide vragenlijst naar je toe m.b.t. de sfeer/structuur/inhoud van je website. Ook wordt er een planning gemaakt en overleggen we wanneer je de website live wilt hebben.

2. Bouw Website

Je levert logo, huisstijl, foto’s en teksten aan. Hierna gaat Sass aan de slag met het opzetten van een eerste opzet voor de website. Als het ontwerp gereed is krijg je een link naar de testomgeving en vanaf dat moment kun je online meekijken.


3. Correctie En Testen

Je geeft feedback op het ontwerp. Sass past het aan en voegt nieuwe content toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes.


4. Oplevering

Sass voert de laatste testen uit en zet de website live. Hierna ontvang je een mini workshop zodat je de content in de toekomst zelf kan wijzigen/aanvullen. 


5. Service En Onderhoud

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om Wix, het thema en de plugins regelmatig te updaten. Dit kun je zelf doen maar de mogelijk is er ook om een website managing dienst bij Sass af te sluiten. Vraag bij interesse naar de prijslijst.

Website Creatie: Text

Let's level up your website

Dienst

Thanks for submitting!

Website Creatie: Sales Lead
bottom of page